Missie

Jouw zorgen wegnemen tijdens het uitgaan is onze ambitie. Tijdens je avond wil je geen tijd kwijt zijn aan het wachten in de rij voor een bewaakte garderobe of constant een oogje op je jas te moeten houden als deze onbeveiligd hangt.

 

Om deze zorgen weg te nemen zijn wij al 2,5 jaar hard aan het werk om een onbemand garderobesysteem te ontwerpen. Door onze klanten en gebruikers in het ontwerpproces mee te nemen, maken we een systeem waarin een prettige gebruikservaring centraal staat. Daarnaast stelt onze technische achtergrond ons in staat om te blijven innoveren.

Over ons

Jakx bestaat uit een team van drie studenten Werktuigbouwkunde en één student Technische Bedrijfskunde van de Technische Universiteit Eindhoven. We zijn gevestigd op de campus en zijn aangesloten bij TU/e Innovation Space.

 

Momenteel zijn we in de laatste fase van onze studie en daarom hard bezig om Jakx de markt op te brengen. Waar ooit een idee op de achterkant van een bierviltje begon, staan nu al meerdere prototypes waarvan de laatste binnenkort in de horeca getest gaat worden!

Het Team

WebsiteAlexTenHarkel.jpg

Alex ten Harkel

Chief Financial Officer

  • Gray LinkedIn Icon
WebsiteLennardKatan.jpg

Lennard Katan

Chief Technology Officer

  • Grey LinkedIn Icon
WebsiteJochemManders.png

Jochem Manders

Chief Executive Officer

  • Grey LinkedIn Icon
WebsiteSvenMeeusen.jpg

Sven Meeusen

Chief Marketing Officer

  • Grey LinkedIn Icon